Dom Weselny Karolina

Poznaj opinie naszych klientów

< poprzednia   1  2  3 .. 14 następna >

Ania i Damian

dnia { 2019-10-22 08:06:01 }

Idealne miejsce na wesele.\r\nLokal przepiękny, jedzenie przepyszne, obsługa sympatyczna i Pani Ela zawsze służy dobra radą.\r\nSerdecznie polecamy ❤❤

Natalia

dnia { 2019-10-01 21:19:47 }

Dziękujemy za profesjonalne przygotowanie przyjęcia weselnego. Bardzo dobry kontakt z szefową wszystkie nasze prośby zostały uwzględnione i spełnione. Przepyszne jedzenie i tort, który w 100% spełnił nasze oczekiwania zarówno co do smaku jak i wyglądu. Wspaniała dekoracja sali za co też bardzo dziękujemy! Serdecznie polecamy przyszłym nowożeńcom! Pozdrawiamy, Natalia&Karol 28.09.2019

Karolina i Tomek

dnia { 2019-09-02 21:39:47 }

31.08.2019 - pierwszy raz w Karolinie pojawiliśmy się na własnym weselu. Wszystkie nasze oczekiwania zostały spełnione, goście byli zachwyceni jedzeniem i obsługą, sala jest piękna. Serdecznie polecamy

Iwona i Tomasz

dnia { 2019-06-11 23:00:44 }

Pyszne jedzenie, dostawaliśmy pozytywne opinie gości w trakcie wesela :) Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo miłe Panie. Pani Ela również potrafi dobrze doradzić. Bardzo polecamy. 08.06.19

Gosia i Paweł

dnia { 2019-06-04 21:28:35 }

Nasze wesele odbyło się 25.05.2019 i jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy właśnie tą sale. Jedzenie przepyszne, sala piękna. Pani Ela wspaniała kobieta nawet pogoda nam się udała dzięki magicznemu parasolowi, który od Niej dostaliśmy:) kelnerzy oraz cala obsługa to pełen profesjonalizm. Jest to opinia nie tylko nasza, ale również naszych gości na weselu, którzy byli zachwyceni. Przy okazji chcielibyśmy polecić orkiestrę Immunitet, dobrze potrafią rozbawić wszystkich gości:) Serdecznie polecamy:)

Izabela Dawid

dnia { 2019-02-19 23:17:47 }

Cudowni właściciele, którzy nas, dla nich obcych ludzi potraktowali jak rodzinę :) Pani Ela służy dobrą radą i pięknym uśmiechem ;* obsługa na najwyższym poziomie , jedzenie wyśmienite , lokal jak z bajki :) Polecamy wszystkim narzeczonym oddać się w Ich ręce :) Pozdrawiamy serdecznie i po raz kolejny za wszystko bardzo dziękujemy :D ;* ;*

Dawid

dnia { 2019-01-20 20:23:35 }

6.01 razem z moją dziewczyną mieliśmy przyjemność uczestniczyć w uroczystości zaślubin Pawła i Kasi. Impreza na około 200 osób, w tym dwoje odmieńców, czyli my - weganie. Panie z kuchni spisały się wyśmienicie, jedzenie było wspaniale, porcje duże, a co najważniejsze w 100% wegańskie! Byliśmy wniebowzięci, ponieważ w internecie jest multum relacji, gdzie weganie dostali kilka liści sałaty, polanych oliwą ;) naprawdę jestem bardzo wdzięczny, za tak smakowite posiłki, wszystko było tak dobre i z taką częstotliwością podawane, że nie chciało nam się pić wódki! ???? Poważnie, o wiele bardziej lubię dobre jedzenie, a tego miałem pod dostatkiem! Nawet na śniadaniu następnego dnia, mieliśmy osobny żurek, wspaniała sprawa!

Kasia i Paweł

dnia { 2019-01-07 22:53:27 }

Nasze wesele, w zimowej scenerii, było bardzo udane. Pomogła Nam w tym niewątpliwie Pani Ela , jak i cały znakomity personel Domu Weselnego Karolina ! Zadbali o każdy szczegół, począwszy od przywitania Państwa Młodych, przez znakomitą obsługę gości i zaradność organizacyjną kończąc na przytulnych pokojach noclegowych. Niewątpliwie mocnym punktem Karoliny są przepyszne posiłki, których goście nie mogą się nachwalić. Nawet weganie znajdą tutaj coś dla siebie ! Serdecznie polecamy ten lokal:) Kasia i Paweł :)

Marzena i Mateusz

dnia { 2018-11-02 18:01:39 }

Nasze wesele odbyło się 20.10.2018r. Gorąco polecamy Dom Weselny Karolina tym którzy szukają lokalu na tak ważną uroczystość jaką jest wesele:) Dosłownie wszystko było idealne piękna duża sala, przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa :) Szczególne podziękowania dla Pani Eli która bardzo nam pomagała doradzała żeby wszystko było jak najlepiej :) Tak więc ze szczerego serca polecamy bo na prawdę warto!!! :)

WIOLETA

dnia { 2018-10-22 10:23:12 }

Wesele 06.10.2018r. Pragniemy bardzo serdecznie podziękować za organizację naszego przyjęcia weselnego. To był zdecydowanie najpiękniejszy dzień w naszym życiu. Było dokładnie tak, jak sobie wyobrażaliśmy.. Jedzenie i atmosfera na najwyższym poziomie, sala przepiękna. Obsługa pełen profesjonalizm, mili, uśmiechnięci i gotowi do pomocy. Pani Elu dziękujemy za( parasol :))za wszystkie cenne wskazówki i miłą współpracę podczas organizacji całego przyjęcia! Zdecydowanie i z czystym sumieniem polecamy to miejsce wszystkim! :)

< poprzednia   1  2  3 .. 14 następna >

Dodaj swoją opinię




Captcha